Eys

Nieuwtjes

Natuurexcursie IVN Eys

Zondag 8 oktober organiseert de afdeling Simpelveld, Bocholtz, Eys van het IVN weer een prachtige natuurexcursie. Onder het motto “De Eifel in de herfst, wat een pracht” maken we een schitterende dagwandeling. Wij starten met de wandeling in Obermaubach om 10.00 uur bij de kiosk aan de brug over de Rur. Vanuit Obermaubach wandelen we al klimmend en dalend via natuurpaden en “Felsen” naar Nideggen, waar we een pauze houden, om daarna via “Kallerbend” langs de Rur terug te keren naar Obermaubach. Iedereen is van harte welkom om met ons deze stevige wandeling te maken. Deelname aan de wandeling, alsmede het (mee-)reizen naar en van de .

Natuurexcursie IVN Eys

wandelplaats geschiedt geheel voor eigen risico. Het vertrek is om 9.00 uur vanaf de Markt in Simpelveld met eigen vervoer. Wij doen zoveel mogelijk aan carpooling, € 8,- per persoon. Inlichtingen bij dhr. J.Starmans (045-5443597) of P.Possen (045-5440427)

ZijActief Eys

Op maandag 9 oktober a.s. organiseert ZijActief Eys een gezellige avond met anecdotes en liedjes van Ruud Verhoeven. Titel van de avond is: 'SJUN' een avondje tussen mooi en glimlach. Aanvang om 20.00 uur in Cafe Sport, Grachtstraat 1a in Eys. Zaal is open vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom, niet-leden betalen een kleine bijdrage.

navigateleft
navigateright

Regio