Buiten Krijtland

Nieuwtjes

Concert

Trouwe bezoekers van ons theater kennen Trio Vivente en Ruud Verhoeven van eerdere hoogstaande concerten. Deze keer treden deze twee werelden samen op. Een bijzondere combinatie die tot een genoeglijke avond zal leiden. Ernie Gerats (dwarsfluit), Nettie Smeets (dwarsfluit) en Jo Smeets (gitaar) zullen een klassiek georienteerd programma ten gehore brengen i.s.m. de Limburgse zanger Ruud Verhoeven uit Gulpen. Op het programma staan werken van Fauré, Pachelbel, van Boom en Kreutzer, aangevuld met Limburgse bewerkingen van bekende Franse chansons. Ruud Verhoeven zal weer alle registers opentrekken en u laten genieten van o.a.

Concert

Jacques Brel en Charles Aznavour. Laat u betoveren door deze bijzondere combinatie van klassieke muziek en zang in het Limburgs dialect. Deze bijzondere theatervoorstelling vindt plaats op zaterdagavond 21 oktober om 20 uur. Entree:€10,-. Locatie: Theater De Klimboom, Dr.Ottenstraat 46 te Simpelveld. Reserveren via 0655954525 of via info@puurweijersenweijers.nl.

Dansen met DJ Paul in de Klimboom

Op zondagmiddag 22 oktober verzorgt Paul Leunissen, beter bekend als D.J. Paul, een gezellige dansmiddag in Theater De Klimboom (Dr.Ottenstraat 46, Simpelveld). Dit is een nieuwe activiteit in dit levendige cultuurcentrum. Paul zal dan diverse muziek- en dansgenres ten gehore brengen, van tango en slowfox tot Engelse wals en cha cha cha. Deze bijzondere dansmiddag begint om 14 uur en duurt tot 18 uur. Zowel bedoeld voor jong als zeker ook oud. Senioren zijn dus ook van harte welkom. De entree bedraagt slechts € 3,-. Aanmelden is niet noodzakelijk. Eventuele nadere info via 0655954525.

Lezing Claudia Theinert in De Klimboom

Drs. Claudia Theinert inmiddels geen onbekende meer in Cultuurcentrum De Klimboom houdt op dinsdagavond 24 oktober in de cyclus “Leven met aandacht “ een lezing met als titel: “Alles heeft zijn tijd“. Het thema is loslaten en toevertrouwen, ons leven voltrekt zich door het ritme van verschillende seizoenen heen, steeds weer opnieuw. Een voortdurend komen en gaan, ontvangen en loslaten, inkeren en er op uit gaan. De herfst met zijn mooie kleuren, maar ook zijn vallende bladeren nodigt ons uit om stil te staan bij afscheid nemen en welkom heten. Claudia is master in interreligieuze spiritualiteitsstudies en tevens bachelor in de theologie. Zij slaagt er

Lezing Claudia Theinert in De Klimboom

steeds weer opnieuw in haar gehoor te boeien doordat ze in staat is om de thema’s op een begrijpelijke en tastbare manier toe te lichten. Na een meditatieve opening kunt u genieten van een inspirerende lezing. Het is aan te bevelen om vooraf te reserveren. Dit kan via info@puurweijersenweijers.nl of via 0655954525. Deelnamekosten € 7,50. De lezing vindt plaats op 24 oktober om 19.30 uur in De Klimboom, Dr. Ottenstraat 46 te Simpelveld.

navigateleft
navigateright

Regio